De leden geven een representatief beeld weer van de gehele branche. Lid van FAAN zijn:
  

ABN AMRO Commercial Finance

Als u ruimte wilt geven aan uw onderneming, dan kijken wij naar uw debiteuren en voorraden. Een onderneming heeft financiële ruimte nodig. Als u over voldoende werkkapitaal beschikt, ook bij seizoenspieken, kunt u slagvaardig blijven inspelen op nieuwe kansen. Werkkapitaalfinanciering gecombineerd met creditmanagement en insolventierisicodekking levert een stabiele basis op. Een flexibele financiering van debiteuren en voorraden biedt u extra financiële ruimte.

Bibby Financial Services

Bibby Financial Services (BFS) is een internationaal opererende factoringmaatschappij. BFS voorziet MKB bedrijven van zakelijke financiering middels het bevoorschotten van uitstaande B2B facturen.  BFS onderscheidt zichzelf door haar persoonlijke dienstverlening, het leveren van maatwerk, de snelheid van handelen en brede sectorkennis. Door haar wereldwijde aanwezigheid is BFS tevens in staat cross-border oplossingen aan te bieden voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende landen.

BNP Paribas Factor

BNP Paribas Factor biedt flexibele factoring-oplossingen aan Nederlandse bedrijven binnen en buiten Nederland en aan Nederlandse dochterondernemingen van buitenlandse bedrijven.

Deutsche Bank Asset Based Finance

Kansen zien en benutten, dat blijft uw grote uitdaging. Op het moment dat een kans zich voor doet wilt u financiële middelen beschikbaar hebben om snel en slagvaardig te kunnen reageren. Financiering op basis van uw debiteuren, voorraden en inkoop kan de ruimte bieden die u nodig heeft.

Eurofactor Nederland

Eurofactor Nederland is dé specialist voor de financiering van Uw werkkapitaal. Door ons internationale karakter zijn wij in staat om U alle mogelijkheden te bieden op het gebied van Factoring (financiering van Uw debiteuren), Reverse factoring (financiering van uw leveranciers) en cross border faciliteiten voor al uw (dochter) ondernemingen in Europa. Eurofactor Nederland is gevestigd in 's-Hertogenbosch en is een dochteronderneming van de Crédit Agricole groep.

ING Commercial Finance

Op zoek naar op maat gesneden oplossingen op het gebied van Werkkapitaalfinanciering en/of Credit Management? Wij hebben het vermogen om uw onderneming optimaal te laten presteren.
Debiteuren, voorraad en inkoop staan centraal bij de Werkkapitaalfinanciering, waarbij o.a. uw debiteurenrisico overgenomen kan worden, het debiteurenbeheer uitbesteed en de juridische incasso door ons worden verzorgd. Uiteraard kunt u onze uitgebreide keuze in Credit Management diensten ook zonder Werkkapitaalfinanciering afnemen!

Rabo Factoring

U kunt bij Rabobank terecht voor al uw financieringsvraagstukken bijvoorbeeld bij snelle groei of bedrijfsovername. Als het gaat om debiteuren- of voorraadfinanciering heeft de Rabobank eigen factoringspecialisten in huis; Rabo Factoring. Samen zorgen zij dat u kunt beschikken over voldoende liquide middelen om uw groei te financieren en flexibel te ondernemen.
Rabo Factoring is de expert binnen de Rabobank die klanten helpt bij het vrijmaken van liquide middelen uit debiteuren en voorraad.
 

Voldaan Factoring

Voldaan koopt facturen van haar klanten. Deze dienstverlening wordt ter beschikking gesteld aan alle Nederlandse MKB ondernemingen met een omzet kleiner dan EUR 5 miljoen. Een overkoepelende raamovereenkomst van Voldaan kan binnen 24 uur worden afgesloten. Als klant kunt u naar eigen inzicht facturen verkopen. Niets moet. U bepaalt zelf welke factuur u verkoopt. Ingestuurde facturen worden vaak dezelfde dag nog afgerekend. Dit betekent dus dat u letterlijk binnen één dag gefinancierd kan zijn door Voldaan!