abcfinance

“as simple as abc” dat is hoe wij werken en onze klanten onze diensten en financiële oplossingen aanbieden in de vorm van factoring en financiering maatwerkoplossingen voor het MKB. Als factoringmaatschappij voor het MKB bieden we meer financiële slagkracht, lagere administratieve kosten en werkkapitaaloplossingen die meegroeien met uw omzet. abcfinance is onderdeel van een krachtig internationaal Duits familiebedrijf. Wij begrijpen dat debiteurenbeheer en cashflow cruciaal zijn voor uw bedrijfsgroei. Met onze ‘full service factoring’ - flexibele factoringoplossingen en toegankelijke financieringsmogelijkheden - helpen wij uw organisatie vooruit. Dankzij onze expertise en persoonlijke aanpak bent u verzekerd van financiële stabiliteit en groeikansen.


ABN AMRO Asset Based Finance

Een onderneming heeft financiële ruimte nodig. Onze financieringsoplossing, op basis van debiteurenvorderingen en voorraad gereed product, geeft die extra liquiditeit. Als u over voldoende werkkapitaal beschikt, kunt u slagvaardig inspelen op nieuwe kansen. Investeringen doen, acquisities financieren of uw crediteuren sneller betalen. Werkkapitaalfinanciering, eventueel gecombineerd met creditmanagement en insolventierisicodekking, levert een stabiele basis op. Zodat u met vertrouwen kunt blijven ondernemen.


Alfa Commercial Finance 

Alfa Commercial Finance is een bankonafhankelijke factoringmaatschappij en  is ontstaan vanuit ondernemers die andere ondernemers willen helpen. Wij weten als geen ander dat ondernemers snel moeten kunnen schakelen, dus wij zorgen ervoor dat de tijdlijnen kort zijn en een ondernemer direct weet waar zij aan toe is. Natuurlijk kijken we ook naar het verleden van een bedrijf maar de toekomst is voor ons veel belangrijker. Wij bieden een rekening courant faciliteit aan op basis van de debiteurenportefeuille, ook verzorgen wij het debiteurenbeheer en wordt het debiteurenrisico afgedekt. Kortom: Alfa Commercial Finance staat voor persoonlijk, snelheid, flexibiliteit, ondernemerschap en heeft altijd een oplossing.


Bibby Financial Services

Bibby Financial Services (BFS) is een internationaal opererende factoringmaatschappij. BFS voorziet MKB bedrijven van zakelijke financiering middels het bevoorschotten van uitstaande B2B facturen. BFS onderscheidt zichzelf door haar persoonlijke dienstverlening, het leveren van maatwerk, de snelheid van handelen en brede sectorkennis. Door haar wereldwijde aanwezigheid is BFS tevens in staat cross-border oplossingen aan te bieden voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende landen.


BNP Paribas Factoring Support

BNP Paribas Factor biedt Nederlandse bedrijven en daarbuiten flexibele oplossingen op het gebied van het financieren of kopen van vorderingen eventueel in combinatie met voorraad financiering. Als onderdeel van de financieel krachtige BNP Paribas Groep heeft zij de beschikking over een groot internationaal netwerk. Onze factoringbedrijven zijn in 15 landen gevestigd doch in meerdere landen actief waardoor wij in staat zijn internationaal opererende bedrijven ook lokaal oplossingen te bieden.


Boozt24

Boozt24 is de factoring specialist voor klein en groot MKB-Nederland. Door onze FinTech oplossing blijft de ondernemer volledig in controle over zijn eigen proces en debiteuren. Facturen worden automatisch verwerkt en gefinancierd. Hierdoor kan de MKB onderneming de focus houden op het belangrijkste; ondernemen. Boozt24 is opgericht door ondernemers voor ondernemers, wij onderscheiden ons door de persoonlijke aanpak. Wij werken internationaal en leveren ook maatwerk. Binnen 24 uur een offerte. Wij houden van snelle en transparante trajecten. Veel ondernemers maken gebruik van Boozt24 en hun ervaringen delen zij op onze website. Lees hun verhalen en als het aanspreekt staan wij klaar.


Deutsche Bank Asset Based Finance

Kansen zien en benutten, dat blijft uw grote uitdaging. Op het moment dat een kans zich voor doet wilt u financiële middelen beschikbaar hebben om snel en slagvaardig te kunnen reageren. Financiering op basis van uw debiteuren, voorraden en inkoop kan de ruimte bieden die u nodig heeft.


Eurofactor Nederland

Eurofactor Nederland is dé specialist voor de financiering van Uw werkkapitaal. Door ons internationale karakter zijn wij in staat om U alle mogelijkheden te bieden op het gebied van Factoring (financiering van Uw debiteuren), Reverse factoring (financiering van uw leveranciers) en cross border faciliteiten voor al uw (dochter) ondernemingen in Europa. Eurofactor Nederland is gevestigd in 's-Hertogenbosch en is een dochteronderneming van de Crédit Agricole groep.


ING Commercial Finance

Op zoek naar op maat gesneden oplossingen op het gebied van Werkkapitaalfinanciering en/of Credit Management? Wij hebben het vermogen om uw onderneming optimaal te laten presteren. Debiteuren, voorraad en inkoop staan centraal bij de Werkkapitaalfinanciering, waarbij o.a. uw debiteurenrisico overgenomen kan worden, het debiteurenbeheer uitbesteed en de juridische incasso door ons worden verzorgd. Uiteraard kunt u onze uitgebreide keuze in Credit Management diensten ook zonder Werkkapitaalfinanciering afnemen!


MUFG Bank (Europe)

MUFG Bank (Europe) N.V is a fully-owned subsidiary of MUFG Bank Ltd, one of the world’s largest banks in terms of assets with more than a century of experience in both Japan and the international financial markets. We have been offering commercial banking services for more than 50 years to both Japanese and non-Japanese corporate customers in Europe through our branches and subsidiaries.

Helping clients navigate the challenges of optimizing working capital is at the foundation of our business, where we provide a comprehensive suite of solutions tailored to meet each client's specific objectives. These solutions are developed by our Working Capital Solutions team, a group of specialists who work together to create a seamless offering that best meets the needs of each client.


Rabo Factoring

U kunt bij Rabobank terecht voor al uw financieringsvraagstukken bijvoorbeeld bij snelle groei of bedrijfsovername. Als het gaat om debiteuren- of voorraadfinanciering heeft de Rabobank eigen factoringspecialisten in huis; Rabo Factoring. Samen zorgen zij dat u kunt beschikken over voldoende liquide middelen om uw groei te financieren en flexibel te ondernemen. Rabo Factoring is de expert binnen de Rabobank die klanten helpt bij het vrijmaken van liquide middelen uit debiteuren en voorraad.


Voldaan 

Voldaan maakt factoring simpel, transparant en toegankelijk voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen. Wij vragen nooit naar jaarcijfers of andere zekerheden, een ondernemer staat dus ook niet persoonlijk borg en kan direct aan de slag! Wij zijn dé factuurovernemers met goed fatsoen en betalen elke factuur binnen 24 uur. De kosten? Die zijn openlijk vermeld en voor iedereen gelijk, dat vinden we wel zo eerlijk! Na de verkoop van een factuur is het debiteurenrisico voor 100% verzekerd en is de ondernemer volledig ontzorgd. Wij regelen de rest, met goed fatsoen!