ABN AMRO Asset Based Finance

Een onderneming heeft financiële ruimte nodig. Onze financieringsoplossing, op basis van debiteurenvorderingen en voorraad gereed product, geeft die extra liquiditeit. Als u over voldoende werkkapitaal beschikt, kunt u slagvaardig inspelen op nieuwe kansen. Investeringen doen, acquisities financieren of uw crediteuren sneller betalen. Werkkapitaalfinanciering, eventueel gecombineerd met creditmanagement en insolventierisicodekking, levert een stabiele basis op. Zodat u met vertrouwen kunt blijven ondernemen.


Alfa Commercial Finance 

Alfa Commercial Finance is een bankonafhankelijke factoringmaatschappij en  is ontstaan vanuit ondernemers die andere ondernemers willen helpen. Wij weten als geen ander dat ondernemers snel moeten kunnen schakelen, dus wij zorgen ervoor dat de tijdlijnen kort zijn en een ondernemer direct weet waar zij aan toe is. Natuurlijk kijken we ook naar het verleden van een bedrijf maar de toekomst is voor ons veel belangrijker. Wij bieden een rekening courant faciliteit aan op basis van de debiteurenportefeuille, ook verzorgen wij het debiteurenbeheer en wordt het debiteurenrisico afgedekt. Kortom: Alfa Commercial Finance staat voor persoonlijk, snelheid, flexibiliteit, ondernemerschap en heeft altijd een oplossing.


Bibby Financial Services

Bibby Financial Services (BFS) is een internationaal opererende factoringmaatschappij. BFS voorziet MKB bedrijven van zakelijke financiering middels het bevoorschotten van uitstaande B2B facturen. BFS onderscheidt zichzelf door haar persoonlijke dienstverlening, het leveren van maatwerk, de snelheid van handelen en brede sectorkennis. Door haar wereldwijde aanwezigheid is BFS tevens in staat cross-border oplossingen aan te bieden voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende landen.


BNP Paribas Factor

BNP Paribas Factor biedt flexibele factoring-oplossingen aan Nederlandse bedrijven binnen en buiten Nederland en aan Nederlandse dochterondernemingen van buitenlandse bedrijven.


Deutsche Bank Asset Based Finance

Kansen zien en benutten, dat blijft uw grote uitdaging. Op het moment dat een kans zich voor doet wilt u financiële middelen beschikbaar hebben om snel en slagvaardig te kunnen reageren. Financiering op basis van uw debiteuren, voorraden en inkoop kan de ruimte bieden die u nodig heeft.


Eurofactor Nederland

Eurofactor Nederland is dé specialist voor de financiering van Uw werkkapitaal. Door ons internationale karakter zijn wij in staat om U alle mogelijkheden te bieden op het gebied van Factoring (financiering van Uw debiteuren), Reverse factoring (financiering van uw leveranciers) en cross border faciliteiten voor al uw (dochter) ondernemingen in Europa. Eurofactor Nederland is gevestigd in 's-Hertogenbosch en is een dochteronderneming van de Crédit Agricole groep.


ING Commercial Finance

Op zoek naar op maat gesneden oplossingen op het gebied van Werkkapitaalfinanciering en/of Credit Management? Wij hebben het vermogen om uw onderneming optimaal te laten presteren. Debiteuren, voorraad en inkoop staan centraal bij de Werkkapitaalfinanciering, waarbij o.a. uw debiteurenrisico overgenomen kan worden, het debiteurenbeheer uitbesteed en de juridische incasso door ons worden verzorgd. Uiteraard kunt u onze uitgebreide keuze in Credit Management diensten ook zonder Werkkapitaalfinanciering afnemen!


Rabo Factoring

U kunt bij Rabobank terecht voor al uw financieringsvraagstukken bijvoorbeeld bij snelle groei of bedrijfsovername. Als het gaat om debiteuren- of voorraadfinanciering heeft de Rabobank eigen factoringspecialisten in huis; Rabo Factoring. Samen zorgen zij dat u kunt beschikken over voldoende liquide middelen om uw groei te financieren en flexibel te ondernemen. Rabo Factoring is de expert binnen de Rabobank die klanten helpt bij het vrijmaken van liquide middelen uit debiteuren en voorraad.


Voldaan 

Voldaan maakt factoring simpel, transparant en toegankelijk voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen. Wij vragen nooit naar jaarcijfers of andere zekerheden, een ondernemer staat dus ook niet persoonlijk borg en kan direct aan de slag! Wij zijn dé factuurovernemers met goed fatsoen en betalen elke factuur binnen 24 uur. De kosten? Die zijn openlijk vermeld en voor iedereen gelijk, dat vinden we wel zo eerlijk! Na de verkoop van een factuur is het debiteurenrisico voor 100% verzekerd en is de ondernemer volledig ontzorgd. Wij regelen de rest, met goed fatsoen!