In 2022 lanceert NIVE Opleidingen in samenwerking met FAAN een nieuwe cursus: werkkapitaalmanagement. In twee dagen leer je alles over het belang van werkkapitaal, het optimaliseren van de cash conversion cycle en de mogelijkheden voor het financieren van werkkapitaal, waaronder factoring.

Het belang van werkkapitaal

Een goede werkkapitaalpositie is essentieel voor ondernemingen om soepel door te kunnen draaien. Ook bedrijven met voldoende omzet en zelfs groei kunnen in de knel komen bij te weinig ‘vrij’ werkkapitaal. Voor ondernemers staat dit thema dus hoog op de agenda. Met het ondersteunen van deze cursus willen we als FAAN dit belang onderstrepen.

Voor wie is de cursus?

De cursus is bedoeld voor (aankomend) cash managers, financieel managers, controllers en administrateurs van mkb-ondernemingen die zich verder willen bekwamen in het optimaliseren van werkkapitaal. De cursus is op hbo-niveau.

Praktische info

Praktische informatie over de cursus kunt u vinden op de website van NIVE Opleidingen.
Op 16 februari is er van 19.00 tot 21.00 uur een online informatiebijeenkomst. Hierin wordt de inhoud van de cursus toegelicht en is er ruimte voor vragen.

De cursus vindt plaats op 11 en 25 mei 2022. De lesdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur in Utrecht. Leden en klanten van leden van FAAN krijgen korting op het tarief. Zij betalen € 1.250,- in plaats van € 1.495,-. Voor deze cursus is ook de STAP-regeling van toepassing, deelnemers kunnen een subsidie van maximaal € 1.000,- aanvragen.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst of voor de opleiding kan via: robbert.varkevisser@niveopleidingen.nl. Vermeld er dan bij of je lid bent van FAAN of klant bij een van de FAAN-leden.