NIVE Opleidingen verzorgt in samenwerking met FAAN de opleiding: Werkkapitaalmanagement. In twee dagen leer je alles over het belang van werkkapitaal, het optimaliseren van de cash conversion cycle en de mogelijkheden voor het financieren van werkkapitaal, waaronder factoring.

Het belang van werkkapitaal

Een goede werkkapitaalpositie is essentieel voor ondernemingen om soepel door te kunnen draaien. Ook bedrijven met voldoende omzet en zelfs groei kunnen in de knel komen bij te weinig ‘vrij’ werkkapitaal. Voor ondernemers staat dit thema dus hoog op de agenda. Met het ondersteunen van deze cursus willen we als FAAN dit belang onderstrepen.

Voor wie is de cursus?

De cursus is bedoeld voor (aankomend) cash managers, financieel managers, controllers en administrateurs van mkb-ondernemingen die zich verder willen bekwamen in het optimaliseren van werkkapitaal. De cursus is op hbo-niveau.

Praktische info

Praktische informatie over de cursus kunt u vinden op de website van NIVE Opleidingen.
De cursus vindt plaats op 11 en 25 mei 2023. De lesdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur in Utrecht. Leden en klanten van leden van FAAN krijgen korting op het tarief. Zij betalen € 1.450,- in plaats van € 1.995,-. Voor deze cursus is ook de STAP-regeling van toepassing, deelnemers kunnen een subsidie van maximaal € 1.000,- aanvragen.